Speel bingo

Hier kunt u gelijk aan de slag met gratis online bingo spelen. Als u al een jogo bingo account heeft, dan kunt u daarmee inloggen en beginnen met bingo te spelen. Heeft u nog geen jogobingo account? Dan kunt u er 1 registeren.

Wil jij ook gratis online bingo spelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kan je namelijk zelf kiezen of je gratis bingo speelt of met echt geld. In deze blog gaan wij hier verder op in. Bij Jogo Bingo kan je zelfs tijdens het bingo spelen ook met mede spelers chatten. Hierdoor is het spelen van online bingo nog leuker en gezelliger! Maak nu een account aan en ontdek hoe leuk het spelen van een multiplayer bingo is!

GELD WINNEN MET ONLINE BINGO SPELEN

Wanneer je een account hebt aangemaakt, kan je er ook voor kiezen om geld op jouw account te zetten. Vervolgens kan je met dit geld bingo spelen en zelfs geld winnen! Wanneer je meer dan 50 euro hebt gewonnen, dan kan je het bedrag al door ons laten uitkeren. Begin vandaag nog met het spelen van de multiplayer bingo en chat met mede-spelers. Bij Jogo Bingo kan je ook met elkaar chatten, dat maakt het spel nog leuker en gezelliger. Als je eenmaal bent begonnen met spelen, kan je haast niet meer stoppen. Zo leuk is Jogo Bingo!

Nodig al je vrienden, vriendinnen, kennissen uit om samen eens een potje bingo te spelen, je kan het namelijk gratis en betaald spelen en het is uiteraard vrijblijvend! Wanneer je ergens vragen en of opmerkingen over hebt, kan je dit mailen naar info@jogo-bingo.nl.

Jogo Bingo is een Flash game en dat houdt in dat het spel alleen gespeeld kan worden op een desktop of laptop. Want tablets en smartphones ondersteunen helaas geen Flash.